Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 07. 2014. 23:06 >> 23:07

ALEKSANDAR VUČIĆ:

I da me sjutra smijene, nema povratka na staro

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da je ovonedjeljna smjena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u veliko čišćenje" istakavši da su važni rezultati koje vlada postiže i da je uvijek spremna za pojačanja kao i da će sa kandidatom za ministra privrede izaći u toku avgusta.

Premijer u intervju za novi broj NIN-a pod naslovom "I da me sjutra smijene, nema povratka na staro" ponovio da će do kraja avgusta biti promijenjeno 70 odsto direktora javnih preduzeća, tako da je ovonedjeljna smjena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u „veliko čišćenje“ i dodaje da će nešto kasnije, u septembru, vlada usvojiti i rebalans budžeta za ovu godinu.

Na pitanje da li će do kraja godine biti rekonstrukcije vlade, Vučić je istakao da su važni rezultati.

"To je najvažnije, a ne da li će u vladi biti ovaj ili onaj. Kao u svakom timu, na kraju utakmice broji se samo ono što piše na semaforu. Pri tome, mi smo uvijek spremni za pojačanja“, rekao je Vučić.

On je precizirao da je upražnjeno mjesto ministra privrede veoma važno i da zato i ne žuri da ga popuni.

"Iskoristićemo dodatni rok od 15 dana da bismo izašli sa tim kandidatom u toku avgusta“, rekao je premijer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније