Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 03. 2013. 10:15 >> 10:07

PRIVATAN EKSCES?

Službenik srpske Vlade objavio sliku puške kojom je ubijen Đinđić

Službenik Ministarstva pravde Srbije Nikola Savić (24) postavio je juče na svoj Fejsbuk profil fotografiju snajpera iz kojeg je na jučerašnji dan prije 10 godina ubijen premijer Zoran Đinđić, piše Blic.

Slika je na društvenim mrežama izazvala buru kritika, zbog čega ju je Savić ubrzo uklonio, ali je u toku dana postavio i fotografiju samog Đinđića sa citatom “Jugoslavija se mora bombardovati. Samo nastavite da bombardujete, popustiće oni”, koji je pripisan ubijenom srpskom premijeru.

Diplomirani pravnik iz Beograda za beogradski list nije želio da govori o ovom incidentu. Na komentar da je sad zvijezda svih portala i da je ovo njegovih pet minuta slave, Savić je odgovorio da “nije smiješno i da nije htio to da bude, a još manje na ovakav način”.

- Ministarstvo pravde i državne uprave najstrože osuđuje ovakav čin. Ispitaćemo da li je u konkretnom slučaju prekršen kodeks ponašanja državnih službenika i reagovaćemo u skladu sa zakonom. Ovo je privatan eksces na privatnom profilu, koji ni na koji način ne odražava zvaničan stav Ministarstva - rekli su za “Blic“ iz Ministarstva.

Izvori lista u Ministarstvu navode da će sa Savićem „biti obavljen razgovor“, po povratku ministra pravde Nikole Selakovića koji je juče boravio u Hrvatskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније