Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ FoNet ]

01. 04. 2024. 13:58 >> 13:59
1

o dinaru

U četvrtak nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da će se delegacije Srbije i Kosova sastati u četvrtak u Briselu i da sa nada da će biti postignut dogovor o uredbi Centralne banke Kosova o srpskom dinaru.

Lajčak je na Fejsbuku dodao je prošlonedeljni sastanak glavnih pregovarača Beograda i Prištine bio koristan i da su obje strane imale priliku da obrazlože svoje ideje i stavove.

Istakao je da je zaključeno da je potreban još jedan sastanak o odluci Centralne banke Kosova koja se odnosi na dinar.

„Dvije strane će se ove nedelje vratiti u Brisel i nadam se da ćemo u četvrtak uspjeti da premostimo preostalu razliku“, naveo je Lajčak.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније