Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 05. 2014. 20:52 >> 20:53

MUP ISTRAŽUJE

Jesu li šefovi policije ucjenjivali Vučića ?

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kaže da je u toku istraga o medijskim natpisima da su neki šefovi policije pokušali da ucjene premijera Aleksandra Vučića.

"Uzete su izjave svih učesnika i jasno je da je u čitavom postupku bilo nepravilnosti", rekao je Stefanović Tanjugu i dodao:

"Neću dozvoliti da se bilo ko krije iza policijske značke i insistiraću na utvrđivanju odgovornosti kao i kažnjavanju svih koji su se ogriješili o zakon i pravila službe." 

Sam Vučić izjavio je ranije danas da će svi oni koji misle da Srbijom može da se upravlja pomoću zavjera morati da se suoče sa činjenicom da su se vremena promijenila. 

Premijer je, na pitanje novinara o informaciji u medijima da su ga neki šefovi policije ucjenjivali, rekao da o tome ne bi da govori, prije svega zato što "nikada neće dozvoliti da ga neko ucjenjuje, reketira ili se na takav način ponaša prema bilo kome u Srbiji". 

"Svi koji pate od raznih teorija zavjere i misle da tako mogu da upravljaju Srbijom, kao što su to radili u prethodnih 20 godina, neka dobro razmisle - vremena su se promijenila i Srbija će biti normalna i uređena zemlja ", poručio je Vučić. 

Prema pisanju beogradskih medija, neki policijski fukcioneri su polovinom maja Vučiću javili da je njegov maloljetni sin Danilo (16) na splavu "River" pretukao golmana Vladimira Stojkovića. Naknadna istraga je utvrdila da je ta optužba bila lažna.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније