Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 04. 2014. 08:31 >> 08:30
1

TOKOM DANA

Ešton stiže u Beograd

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Ketrin Ešton doputovaće danas u Beograd.

 

Ona će će razgovarati sa predstavnicima državnog vrha Srbije i obratiti se poslanicima Narodne skupštine.

"Radujem se što ću imati priliku da sa novom vladom razgovaram o budućim izazovima", poručila je Ešton u saopštenju za medije. 

Ona je istakla da je Srbija postigla "impresivan napredak" na evropskom putu, što se posebno odnosi na početak pregovora o pridruživanju EU i proceš normalizacije odnosa Beograda i Prištine. 

Visoka predstavnica će razgovarati sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem i prvim potpredsjednikom vlade Ivicom Dačićem. 

Visoka predstavnica EU će se u 15.15 sati, na posebnoj sednici Skupštine Srbije, obratiti narodnim poslanicima, a prethodno će razgovarati sa predsjednicom Skupštine Majom Gojković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније