Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 03. 2013. 15:35   >>  15:28

SRBIJA

Veljović ponovo direktor policije

Dosadašnji direktor policije Srbije Milorad Veljović ponovo je izabran na tu dužnost, sa mandatom od pet godina, potvrdila je Vlada Srbije.

Veljović je 16. juna 2006. postavljen za prvog direktora Policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. On je na toj dužnosti ostao i poslije isteka mandata 2011. godine.

Milorad Veljović je rođen 1958. godine u mjestu Svilanovo, opština Novi Pazar. Završio je Pravni fakultet 1983. godine.

Počeo je da radi 1986. u SUP Kragujevac na poslovima suzbijanja kriminaliteta. Na mjesto načelnika Odeljenja za unaprjeđenje operativnog postupanja i kontrolu zakonitosti u radu u Upravi kriminalističke policije MUP Republike Srbije, raspoređen je 2000.

Od sredine 2003. do februara 2005. bio je pomoćnik načelnika, pa načelnik Odeljenja u Službi generalnog inspektora Resora javne bezbednosti.

Na mesto načelnika Uprave kriminalističke policije MUP Srbije postavljen je maja 2005.

U čin general-majora unaprijeđen je marta 2006. Veljović je oženjen i ima dva sina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније