Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

К. Ј. [ Beta ]

14. 11. 2023. 14:26 >> 16:45
2

ODLULKA VLADE

U Srbiji ugovor na neodređeno svima koji su liječili građane od korone

Vlada Srbije saglasila se danas da se u radni odnos na neodređeno vrijeme prime zdravstveni radnici i drugi saradnici koji su radili na liječenju građana od korona virusa.

Kako se navodi u saopštenju, na sjednici je usvojen i Zaključak o dodjeli jednokratne novčane pomoći građanima kojima je izuzetno ugrožen životni standard, koji žive na teritorijama gradova Kragujevac i Kraljevo i na teritorijama opština Batočina i Knić.

Za te namjene obezbijeđena su sredstva u iznosu od 15,3 miliona dinara.

Članovi Vlade usvojili su Zaključak o usvajanju Plana harmonizacije viznog režima Srbije sa viznim režimom Evropske unije, što je jedna od obaveza na putu evropskih integracija.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније