Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 04. 2014. 12:29 >> 12:32

VUČIĆ PORUČIO

Nastaviće pregovore s Tadićem

Aleksandar Vučić kazao je da je na sastanku sa predstavnicima Nove Demokratske stranke, Borisa Tadića, postignut značajan nivo saglasnoti i da razgovore o novoj vladi nastavljaju tokom vikenda.

 

Naprednjaci su pregovore počeli u ponedjeljak susretom s predstavnicima Savezom Vojvođanskih Mađara koji su dobili poziv da učestvuju u novoj vladi, da bi dan kasnije u sedište SNS stigao i lider socijalista Ivica Dačić, sa kojim bi razgovori trebalo da budu nastavljeni.

"Mi ćemo tokom vikenda nastaviti razgovore", rekao je Vučić posle sastnaka s Tadićem, Nenadom Čankom i Dušanom Petrovićem navodeći da je suština razogovra bio plan i program i ono što je važno za napredak Srbije.

Vučić je rekao da temeljno i opsežno razgovaralo o situaciji u Srbiji i tome kakvi su poslovi pred zemljom, kakve je reforme potrebno sprovesti, omogućiti fiskalnu konsolidaciju zemlje i stvaranje zdrave ekomonije.

"Potrebno je narodu da se kaže istina kakva jeste, ništa ne treba da skrivamo, već da se borimo, da vlada treba da bude ozibiljan tim i da svi vodimo računa o vitalnim državnim i nacionalnim interesima bez obzira da li smo u opoziciji ili na vlasti", rekao je Vučić.

Ispred NDS-a osim Tadića sastanku su prisustvovali su i lideri LSV i Zajedno za Srbiju Nenad Čanak i Dušan Petrović.

Prema saznanju Novosti sve parlamentarne stranke osim DS imaće šansu da daju doprinos radu nove vladajuće koalicije, iako sve neće imati svoje predstavnike u Vladi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније