Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 04. 2014. 12:16   >>  12:17 8

ŠAMPIONI REGIONA

Crnogorci najbrži u Hrvatskoj

Jednog za drugim u srijedu su policijski presretači zaustavljali. Slovenca, Crnogorca, a zatim i državljanina BiH, koji su autoputem A1 kroz Hrvatsku vozili brzinom većom od 200 kilometara na sat.

 

Gas je najviše stisnuo Crnogorac koji je vozio 246 km/h, slijedi ga Bosanac s 242 km/h, a zadnje mjesto pripalo je Slovencu koji je vozio 224 km/h. Trojac je zaustavljen i kažnjen.

Zbog te "trke za veliku nagrade bivše Jugoslavije" izrečena je novčana i kazna upravljanja vozilom B kategorije u Hrvatskoj na godinu dana.

Trkači su zaustavljeni na ličkom dijelu autoputa, u sklopu preventivne akcije ličko-senjske saobraćajne policije. 

Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, koji je Golfom vozio 224 kilometra na sat, a nakon njega i 33-godišnji Crnogorac u Audiju, kojemu je brzinomjer "stao" na 246 km/h.

Nakon njih Opelom je projurio, pa je zaustavljen i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat.

Prekršajnim nalozima vozači su kažnjeni novčanim kaznama te su im izrečene zaštitne mjere upravljanja vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније