Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 04. 2014. 22:03 >> 22:12

EULEKS OPTUŽIO

Kosovo: Falsifikovali milion dolara ?

Pred Osnovnim sudom u Prištini danas je podignuta optužnica protiv petoro okrivljenih za različita krivična djela pribavljanja i puštanja u opticaj i pokušaj puštanja u opticaj krivotvorenih milion američkih dolara krajem 2012., saopštio je Euleks, prenosi Blic.

Kako se navodi u saopštenju, međunarodni tužilac i državni tužilac iz Osnovnog tužilaštva u Prištini podigli su optužnicu protiv dvije osobe za pribavljanje krivotvorenog novca sa namjerom da ga dalje puštaju u opticaj kao autentični novac i protiv još tri osobe za saizvršilaštvo u puštanju u opticaj krivotvorenog novca. 

U još jednoj tački optužnice dvoje okrivljenih optuženo je za saizvršilaštvo u pokušaju puštanja u opticaj krivotvorenog novca.

Istragu je sprovela Policija Kosova, predvodjena mješovitim timom sastavljenim od jednog medjunarodnog i jednog državnog tužioca iz Osnovnog tužilaštva u Prištini, dodaje se u saopštenju kancelarije za medije Euleksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније