Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 03. 2013. 13:35 >> 13:28
1

BEOGRAD

Uroš Mišić se prijavio policiji

Uroš Mišić dobrovoljno je, u pratnji advokata Borivoja Bojovića, došao u Policijsku upravu Beograda.

U Odeljenju za javni red i mir Mišić će dati iskaz u vezi sa incidentom u beogradskom klubu "Plastik", gde je došlo do tuče između dvojice američkih marinaca, koji rade u ambasadi SAD u Beogradu, i nekoliko gostiju kluba.

Mišić je bivši osuđenik koji je početkom decembra, poslije pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, amnestiran i pušten na slobodu.

On je dva puta bio osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

Prošlog ponedjeljka Mišić se nije pojavio u policiji, gde je bio pozvan u svojstvu građanina da da izjavu u vezi incidenta u "Plastiku".

Njegovi advokati su obrazložili da u policiju nije došao zbog straha od medijske hajke.

Zbog skrivanja i neodazivanja pozivima, Mišićev status je promenjen u osumnjičenog.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je ranije da će Mišić biti tretiran kao svaki građanin i lice za kojim se traga, što podrazumijeva momentalno lišenje slobode i predaju nadležnom istražnom sudiji momentom pronalaska.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније