Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Мина [ R.B. ]

07. 08. 2023. 13:45 >> 13:46

STRADAO U POPLAVAMA

Pronađena šesta žrtva nevremena u Sloveniji

Broj poginulih u nevremenu koje je pogodilo Sloveniju porastao je na šest, nakon što je u opštini Mirna Peč pronađen utopljenik.

Kako prenosi Anadolija, policija je potvrdila identitet tridesetpetogodišnjaka sa područja Mirne Peči i nastavlja sa prikupljanjem informacija i utvrđivanjem svih okolnosti njegove smrti.

Slovenačka novinska agencija STA podsjeća da je u nedjelju objavljeno da je poginuo muškarac koji je, prilikom saniranja posljedica poplava, upao u otvoreni šaht i preminuo na licu mjesta.

U subotu je na obali Save u Ljubljani, pronađen mrtav muškarac, čija bi smrt, prema prvim informacijama, mogla biti posljedica poplava.

U petak je voda na području Kamnika odnijela ženu, a dva holandska planinara poginula su od udara groma u planinama.

Jako nevrijeme je pogodilo i Hrvatsku gdje je, u noći između nedjelje i ponedjeljka, najkritičnije bilo u Murskom Središću.

Problemi su zabilježeni i u Svetom Marinu na Muri, gdje dežurne službe pokušavaju da zaustave dotok vode u kuće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније