Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 03. 2014. 18:59   >>  19:00 1

DAČIĆ TVRDI

Postoje nove informacije o Šariću

Premijer Srbije Ivica Dačić kazao je danas da postoje nove informacije o Darku Šariću, ali nije želio da govori o tome da li je on lociran i da li će biti uhapšen.

Dačić je, novinarima u Čačku, kazao da u ovom trenutku nijedan odgovor na pitanje da li će Šarić, koji je optužen za šverc droge, biti uhvaćen "ne bi bio dobar u profesionalnom smislu".

Premijer nije mogao da odgovori na pitanje da li je Šarić lociran, ali je dodao da ostaje želja Vlade da se on uhvati i da suđenje bude u njegovom prisustvu, prenosi Tanjug.

"Ne može se tačno reći kada će to biti i na koji način će se sprovesti. Novih informacija ima, i mi očekujmo da se konačno zadovolji pravda i da se oni koji su optuženi nađu pred njenim licem", naveo je Dačić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније