Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 03. 2014. 19:44 >> 19:46
4

VUČIĆ NAJAVIO

Darko Šarić uskoro iza rešetaka

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i koordinator službi bezbjednosti Aleksandar Vučić najavio je danas da će optuženi Darko Šarić, narednih sedmica, biti priveden pravdi.

"Četiri ili pet godina je na slobodi Darko Šarić. Ja vas uvjeravam da, u nedjeljama koje dolaze, Šarić više neće biti na slobodi", rekao je Vučić, prenosi B92.

Vučić je dodao da će uskoro biti poznati i odgovorni za smrt Ranka Panića.

"Iako je bilo bezbroj pokušaja da se sakrije istina, da se sve skloni pod tepih, u nedjeljama pred nama biće otkriveni oni koji su odgovorni za smrt Ranka Panića. Poslije toga teško da će moći da se sjete stvari koje smo obećali, a nijesmo ispunili", rekao je Vučić.

Podsjetimo, Ranko Panić preminuo je od povreda zadobijenih na mitingu protiv hapšenja Radovana Karadžića, održanom 2008. u centru Beograda.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније