Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 03. 2013. 08:12   >>  08:09

AFERA MLIJEKO

SNS: Kazne za odgovorne u ministarstvima

Na sjednici Predsjedništva SNS-a nije bilo riječi o rekonstrukciji Vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni za propuste u svom radu, rekao je potpredsjednik stranke Igor Mirović. Situacija sa mlijekom je kampanja Demokratske stranke, rekao je Mirović.

Mirović je poslije sjednice rekao novinarima da će lider stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštiti konkretna imena i mjere protiv onih koji su napravili propuste u radu.

On je ponovio da ne može da govori o imenima ali da je riječ i o ministrima, kao i drugima koji su činili propuste, a nisu članovi stranke, ali su uključeni u sistem rada ministarstava.

Prema njegovim riječima, situacija sa mlijekom je monstruozna kampanja Demokratske stranke usmjerenu protiv interesa Srbije, privrede, poljoprivrede i seljaka, a da je dio te kampanje i informacija da je u Nemačku izvežen zaraženi kukuruz.

Mirović je pokazao izvještaj Uprave carina prema kome se, kako je naveo, vidi da Srbija u poslednjih 14 mjeseci, odnosno tokom cijele prošle i prva dva mjeseca ove godine uopšte nije izvozila kukuruz za Nemačku.

"Obim laži DS-a je fascinantan. Borićemo se svim sredstvima da istina izađe na vidjelo i da se oni koji ih podržavaju, a to su razni lobiji i tajkuni, pobjede političkim sredstvima", rekao je Mirović.

Potpredsjednik SNS-a je naveo da se krug laži širi sa ciljem da se uništi poljoprivredna proizvodnja, pogorša ionako teško stanje u poljoprivredi i privredi, uvede anarhija u te sektore i poveća šteta koja je već velika zbog gubitaka vezanih za slučaj mlijeka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније