Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 03. 2013. 21:49 >> 21:42

NAKON IZBACIVANJA

Kosor ne da poslanički mandat

"Izbacili su me naglavačke iz stranke u koju me uveo Franjo Tuđman", kazala je bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, nakon što je izbačena iz HDZ-a.

Kosor je najavila da će ostati nezavisna poslanica u Saboru. Mandat, kako je rekla u intervjuu za HRT, ne namjerava da vrati jer je na zadnjim parlamentarnim izborima, u skladu sa odlukom tadašnjeg Predsjedništva, bila nositeljka svih HDZ-ovih lista.

"Radiću svoj posao predano kao i do sada. Najviše se bojim podmetanja koja će krenuti. Sjetite se samo podmetanja i laži iz vrha HDZ-a o mojim broševima ili da sam tražila nekakvo putovanje u Rim. To je besramno podmetanje kakvo se ne radi nikome, a kamoli članici svoje stranke. Ali radiću svoj posao i dalje i zaradiću svoju platu u Saboru, gdje su me zaposlili birači", kazala je Kosor.

Kosor je kazala da su je izdali ljudi sa kojima „sam dugo godina živjela, bila u Vladi, osjećala sam ih nekako kao dio svoje porodice. To je kao da mi neko od mojih najdražih okrene leđa i više me nikada ne nazove. Od toga se vjerovatno nikad neću oporaviti".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније