Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 02. 2014. 18:52   >>  19:00

ZABRANA OSTAJE

Izvlačenje kamiona sa autoputa NS-Subotica

U pratnji saobraćajne policije danas je počelo izvlačenje prvih teretnih vozila koja su zbog sniježnih nanosa bila blokirana na autoputu Novi Sad-Subotica. Prvi odblokirani kamioni krenuli su prema Novom Sadu i Subotici.

Državni sekretar MUP-a, Vanja Vukić, rekao je da prema informacijama MUP-a ima oko 190 kamiona koji će bezbjedno biti sprovedeni do Subotice i do Novog Sada. On je podsjetio da veliki broj kamiona već nekoliko dana stoji na putu i čeka da nastavi put.

 

 

On je napomenuo da je Sektor MUP-a za vanredne siuacije u toku jučerašnjeg dana, vozačima kamiona dostavio hranu, a biće im obezbijeđeno i dodatno gorivo, ukoliko to bude potrebno.

Vukić je ponovio da to što će kamionima biti omogućeno da nastave put ne znači da je zabrana saobraćaja na tom putnom pravcu ukinuta za sva motorna vozila, istakavši da je ona i dalje na snazi.

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić, koji je danas obišao autoput, kako bi provjerio dokle se stiglo sa čišćenjem snijega, rekao je da će saobraćajna policija pomoći da se kamioni izvedu iz zone zabranjene za saobraćaj. 

Dodao je da su vozači u prethodna dva dana ostali bez hrane, da su umorni, pa im treba omogućiti da nastave put. Antić je na kraju istakao da kamionima neće biti naplaćena putarina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније