Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 01. 2014. 13:38 >> 13:38
12

MAJKE SREBRENICE

Apsurd da zločinac svjedoči zločincu

Kada Hotić iz Udruženja "Majke Srebrenice" kazala je da je da je “veliki apsurd što je Haški sud dozvolio da zločincu svjedoči zločinac”.

 

Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić pojavio se danas kao svjedok na suđenju Radovanu Karadžiću, ratnom predsjedniku Republike Srpske.

“Nevjerovatno da je sud uopšte i dozvolio Mladiću da svjedoči na suđenju zločincu Radovanu Karadžiću. Apsurd je da zločinac svjedoči drugom zločincu. Sud u Hagu osuđuje manje zločince i nekakve paravojne formacije i onima na visokim pozicijama dozvoljavaju da rade šta žele u sudnici”, kazala je ona.

Smatra da Mladić nije želio da govori na suđenju Karadžiću da ne bi izdao sebe, ali i samog Karadžića.

“Danas su 'Majke Srebrenice' zajedno gledale suđenje i cijeli taj skandal. Sve je djelovalo tako naivno i besmisleno. Napravili su šegu od Haškog suda. Ako ne može da svjedoči zbog zdravstvenog stanja kako je onda svjestan da svaki put odgovara na isti način. On je izbjegao da svjedoči da ne bi izdao sebe i Karadžića za zločine koje su počinili”, rekla je Hotić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније