Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 01. 2014. 16:58 >> 17:01
3

NAKON PRIJETNJI

RS: Pojačane mjere bezbjednosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske naložilo je pojačanje mera bezbjednosti pošto je na adrese više institucija u BiH stiglo prijeteće pismo, prenosi B92.

Anonimno prijeteće pismo stiglo je institucijama BiH, entiteta, međunarodnim organizacijama i ambasadama u BiH.

"Svim bezbjednosnim agencijama dostavljeno je to prijeteće pismo. U skladu sa zakonom, upoznali smo sve organizacione jedinice MUP-a Republike Srpske da se poveća stepen bezbjednosti u RS", izjavila je danas portparolka MUP RS Mirna Šoja. 

Kako su prenijeli banjalučki portali, Šoja je istakla da je posebno upućen zahtjev Jedinici za zaštitu ličnosti i objekata u Republici Srpskoj da preduzmu posebne mjere zaštite. 

Prijetnje institucijama BiH i entiteta, medjunarodnim organizacijama i ambasadama u BiH upućene su u anonimnom pismu adresiranom na Informativni program BHRT-a. 

Portparol MUP Kantona Sarajevo Irfan Nefić rekao je da policija istražuju taj slučaj i da su preuzeli pismo koje će biti predmet vještačenja. 

Detalji sadržaja pisma, odnosno prijetnje koje se navode, nisu saopšteni.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније