Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

17. 01. 2014. 17:02   >>  17:10

POLICIJSKA AKCIJA

Privedeni saradnici Luke Bojovića

Pripadnici kriminalističke policije Beograda priveli su grupu koja se vezuje za Luku Bojovića i čije pripadnike traže i evropske zemlje.

Policija je zbog više krivičnih djela uhapsila Ivana Adrovca (33), Marka Rakulja (39), koji se ranije zvao Nikola Džambazović, koji se povezuju sa Bojovićem, kao i još pet osumnjičenih koji su sa njima povezani - Bojana Rašića (26), Aleksandra Đorđevića (36), Momčila Bisenića (37), Miloša Matića (27) i Petra Lazića (61).

 

 

Adrovac je priveden zbog jedne pljačke skupocjenih satova i druge luksuzne robe u Austiji, rekao je Tanjugu šef beogradskog UKP-a Nebojša Marković. 

"On i Rakulj se povezuju s Bojovićem, a operativnim radom došli smo i do ostalih lica koja su u vezi sa njima", objasnio je Marković. 

Kod uhapšenih je pronađena droga, oružje, falisfikovana dokumenta i skupocjeni "rolex" satovi. 

Beogradska kriminalistička policija je takođe u utorak uhapsila Aleksandra Obradovića (35) zvanog Dejtona, zbog sumnje da je trgovao drogom, pošto je policija u njegovom stanu na Zvezdari pronašla 979 grama čistog kokaina. 

Policija takođe vjeruje da je Obradović pripadnik ogranka preostale grupe vođe zemunskog klana Luke Bojovića, koji je u ekstradicionom pritvoru u Španiji. 

Bojoviću se sudi u odsustvu, jer se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Španiji, od hapšenja u Valensiji 9. februara 2012. 

On je optužen za ubistvo Branka Jeftovića Jorge i za pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka iste godine, kada su poginuli njihovi tjelohranitelji Dejan Živančević i Milutin Jovičić. 

Za ta krivična djela, pored njega, terete se Vladimir Milisavljević Budala i Miloš Simović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније