Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 01. 2014. 09:11   >>  09:11 1

USKORO ODLUKA SNS-A

Nikolić raspisuje izbore 29. januara?

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić raspisaće, najverovatnije, vanredne parlamentarne izbore u toj zemlji 29. januara, nezvanično saznaje beogradska "Politika", objavljeno je večeras na Internet stranici ovog lista.

Pozivajući se na više izvora iz vladajuće koalicija, ''Politika'' navodi da je to je posljednji dan kada oni moraju biti raspisani da bi se održali istovremeno kad i beogradski, dakle, 16. marta.

Premijer Srbije i lider Socijalističke partije (SPS) Ivica Dačić izjavio je prije dva dana da se ne zalaže za održavanje vanrednih paramentarnih izbora i da smatra da oni nijesu neophodni u ovom trenutku.

Predstavnici Srpske napredne stranke (SNS), koja čini okosnicu vladajuće koalicije u Srbiji, su ranije izjavljivali da će Predsjedništvo Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića odluku o vanrednim parlamentarnim izborima donijeti u narednih deset dana, kada predsjednik stranke Aleksandar Vučić predloži Predsjedništvu odluku, te kada ona bude usvojena.

(AA)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније