Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 02. 2013. 22:15 >> 22:20
1

SRBIJA

Istraga zbog neprimjerene fotografije policajaca

Državni sekretar MUP-a Srbije Vladimir Božović, naložio je sektoru Unutrašnje kontrole da hitno ispita kako je nastala fotografija mladih policajca koji oponašaju kriminalce.

Fotografija policajaca, koji poziraju sa pištoljima u rukama, imitrajući kriminalce, osvanula je juče na društvenim mrežama i u srbijanskim medijima.

„Naložio sam da se hitno ispita sve u vezi sa tom fotografijom i da mi se dostavi izvještaj kako bi se preduzele adekvatne mjere“ rekao je Božović Tanjugu.

On smatra da fotografija iritira građane i da kvari imidž MUP-a Srbije.

Božović dodaje da je fotografija dala povod za razmišljanje o forimranju jedinstvene, centralizovane, edukacione institucije u okviru MUP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније