Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 02. 2013. 21:20 >> 21:14

DOGOVOR

Dodik zatražio ostavku od Džombića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dogovorio na sastanku s premijerom Aleksandrom Džombićem ostavku vlade. Za srijedu zakazana sjednica vlade kada će biti saopšteno ime novog mandatara.

 

Na sastanku predsjednik Republike Srpske Milorada Dodika sa premijerom Aleksandrom Džombićem dogovorena ostavka vlade, javili su banjalučki mediji.

Dodik je rekao da će za srijedu biti zakazana sjednica vlade i da će tada biti saopšteno ime novog mandatara.

Neki ministri će biti i u sastavu nove vlade, kao što ostaje i koalicija sa dosadašnjim partnerima, rekao je predsjednik RS, dodajući da o mnogim imenima već postoji saglasnost i da će sve ubrzo biti poznato.

Dodik je naglasio da se sa Džombićem odlično razumije i da zajedno stoje iza svih ovih odluka.

U izjavi za Altrnativnu TV premijer Džombić je potvrdio da mu je Dodik zatražio ostavku tokom petnaestominutnog sastanka koji se desio u restoranu Kaldera u okolini Lakšata.

Predsjednik i premijer nijesu se rastali u prijatnoj atmosferi, a više informacija o ovom razgovoru biće poznato u srijedu kada će biti održana redovna sjednica Vlade RS na kojoj će se raspravljati o zahtjevu predsjednika Dodika,javljaju bosanski mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније