Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ I. P. ]

21. 01. 2022. 11:40   >>  11:41 2

U PRVOM KRUGU

Dačić neće u trku za predsjednika da ne ugrozi Vučića

Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas da se neće kandidovati za predsjednika Srbije na predstojećim izborima jer smatra da bi to ugrozilo mogućnost pobjede aktuelnog šefa države Aleksandra Vučića u prvom krugu izbora.

"Mi sarađujemo deset godina i ne želim da se tumači da sam na strani onih koji hoće da ga sruše. Mi nastojimo da pobijedimo u prvom krugu", kazao je Dačić za TV Pink.

Dačić je rekao da će odluka o tome da li će SPS na izborima nastupiti samostalno ili u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) biti donijeta na osnovu istraživanja javnog mnjenja, do 1. februara.

On je naveo da će SPS podržati Aleksandra Vučića za drugi mandat na mjestu predsjednika Srbije ako se kandiduje, ali da će u suprotnom ta stranka imati svog kandidata.


Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније