Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 12. 2013. 13:13   >>  13:13

BOSANKA

Ostavila muža i djecu i otišla u džihad u Siriju

U zaseoku Poljice u kladuškom selu Vrnograč (BiH) ljudi dobro znaju priču o Elviri Karalić (29), majci desetogodišnje Amine i trogodišnjeg Bilala, koja je, kako kažu poznanici, skladni brak sa Salahudinom Balićem žrtvovala za život s drugim čovjekom i otišla u džihad u Siriju, pišu "Nezavisne novine" a prenosi "24 sata".

Naime, Elvira i njen suprug Salahudin zajedno su ušli u vehabijski pokret, koji se u tom kraju širi.

"Ne može neko tako uraditi iz Sirije - srušiti nečiji brak i upropastiti djecu! Ne može ona rastjerati svoj brak i ostati na Alahovom putu! Nema toga! - ogorčeno priča Elvirin suprug.

Iako teško razočaran i zabrinut, za svoju (bivšu) suprugu kaže da je pametna, ali da joj je Facebook "okrenuo mozak" i da je napravila životnu grešku, prenosi portal "24 sata".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније