Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.M.Lj. [ Beta ]

17. 01. 2022. 11:21 >> 11:27
2

BRNABIĆ

Izglasanim ustavnim promjenama napravljen veliki korak

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocijenila je da je izglasanim ustavnim promenama napravljen veliki korak u jačanju vladavine prava i daljoj demokratizaciji društva u toj zemlji.

 

Brnabić je na svom nalogu na Instagramu čestitala građanima što su većinom glasali za ustavne promjene na referendumu održanom u nedelju i dodala da će Srbija po prvi put u novijoj istoriji dobiti nezavisno pravosudje i samostalno tužilaštvo.

"Vjerujem da ćemo tek u godinama pred nama shvatiti koliko smo veliki i značajan posao uradili u nedjelju, 16. januara 2022. godine. Hvala svima koji su izašli na referendum, posebno onima koji su zaokružili 'da' , čime su pomogli da bude donijeta veoma važna odluka za budućnost naše zemlje", navela je premijerka Srbije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније