Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Izvor: Beta [ I. P. ]

06. 10. 2021. 17:21 >> 17:22
3

VUČIĆ U SLOVENIJI

Želimo u EU, ali moramo da sarađujemo sa Kinom i Rusijom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao je da Srbija i dok je na evropskom putu mora da vodi računa o sebi i o svojim odnosima i sa Rusijom i sa Kinom, te da niko ne može da joj zamjeri što želi da "preživi".

"Želim da vjerujem da je budućnost Zapadnog Balkana zaista u Evropskoj uniji, ali niko nema pravo, i o tome sam ja govorio danas, da nama zamjera to što želimo da živimo i preživimo", rekao je on novinarima na Brdu kod Kranja nakon samita EU-Zapadni Balkan.

To je tema, naveo je, koja brine sve na Zapadnom Balkanu jer cijene naglo rastu, o čemu je razgovarano i na samitu.

"Moramo da razmišljamo o energetici. Glava me boli, s mukom sam zaspao noćas samo razmišljajući o struji i gasu. Čekam da se vratim u Srbiju da pozovem sve moguće, da milion sastanaka napravimo da vidimo šta ćemo da radimo. Jer ja vidim da niko ništa ne preduzima i ovo postaje ludilo nekontrolisano, a onog sekunda kad vam bude za pola stepena hladnije u stanu biću ja kriv", dodao je.

Srbija, rekao je, i dok je na evropskom putu mora da vodi računa o sebi i o svojim odnosima i sa Rusijom i sa Kinom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније