Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Izvor: Beta [ I. P. ]

15. 09. 2021. 20:10 >> 20:11
12

VUČIĆ PORUČIO

Vodiću Srbiju da bude još jača

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će "voditi Srbiju da bude još jača i snažnija, da može da pomogne Republici Srpskoj, nikad ne dirajući u pravo Bosne i Hercegovine, da pomognemo našem narodu i u Crnoj Gori i na svakom mjestu na kugli zemaljskoj, da zaštitimo svakog srpskog čovjeka od progona".

"Da nam se više nikad ne ponove ni Jasenovac, Jadovno, Prebilovci, 'Bljesak', 'Oluja', niti bilo šta drugo. Ni pogrom iz 2014. godine. To je naš zavjet", rekao je Vučić, na centralnom obilježavanju Dana jedinstva, slobode i nacionalne zajednice, održanom kod spomenika Stefanu Nemanji.

On je poručio da "samo jednu stvar mora da kaže svima koji su prethodnih dana prijetili Srbiji, koji su izmišljali izjave koje nije dao, riječi koje nikad nije izgovorio, a to im je bilo potrebno da još jedan žig sramote stavili na čelo srpskom narodu i Srbiji".

"Ne pada mi na pamet da vam se pravdam čak ni za vaše izmišljotine, niti da se izvinjavam za bilo šta, već ću svom snagom i dušom - voditi Srbiju da bude još jača", rekao je Vučić.

On se zahvalio srpskom narodu u Republici Srpskoj, "našem narodu u Crnoj Gori i predstavnicima našeg naroda koji se ne stide da kažu da su Srbi u Crnoj Gori".

"Hoću da kažem veliko hvala i našem mučeničkom narodu na Kosovu i Metohiji. Ali i veliko hvala svima onima koji nijesu smjeli da istaknu svoju sprsku zastavu zbog prijetnji njihoviih režima u regionu, da im kažem hvala jer znam da su njihova srca večeras ovdje sa nama i da kucaju za svoj srpski narod", naglasio je Vučić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније