Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 11. 2013. 10:23 >> 10:30

NAKON 4 GODINE

Đilasu ukinuto obezbjeđenje

Nakon četiri godine policija više ne obezbjeđuje Dragana Đilasa, a bivši gradonačelnik Beograda nije dobio nikakvo zvanično obavještenje, već su ga ljudi koji su taj posao radili obavijestili da su povučeni, piše današnji "Blic".

"Siguran sam da direktor policije Milorad Veljović zna zašto je to uradio. Zahvalan sam pripadnicima Specijalnih antiterorističkih jedinica na velikoj profesionalnosti i požrtvovanju koje su pokazali u prethodne četiri godine", rekao je Đilas.

"Blic" navodi da direktor policije juče nije želio da komentariše njihova saznanja, a da su u Službi za obezbjeđenje ličnosti MUP-a Srbije rekli da su se procjenom Đilasove bezbjednosti i njegovim obezbjeđenjem bavili pripadnici SAJ-a Srbije.

U SAJ-u su rekli da "oni ništa ne znaju".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније