Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

15. 04. 2021. 06:24 >> 06:25
2

MINISTAR NAJAVIO

Hrvatska će donirati vakcine BiH

Ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman saopštio je da će Hrvatska donirati vakcine protiv korona virusa Bosni i Hercegovini.

"Svi smo u potrebi i trebamo da se vakcinišemo, tako i Hrvatska, ali mi želimo pokazati solidarnost, jer znamo da je i vama potrebno tako da ćemo uskoro dostaviti vakcine", rekao je Grlić Radman.

Dodao je da je potrebno utvrditi sve detalje o toj donaciji, navodeći da će se ubrzo znati količina vakcina koje će biti donirana, kao i kada će vakcine stići.

Grlić Radman još je kazao da je s bh. kolegom Biserom Turković razgovarao o odnosima dvije države, kao i evropskom putu Bosne i Hercegovine.

Hrvatski šef diplomatije naglasio je da je razgovarano o nastavku saradnje na raznim poljima te da Hrvatska želi pomoći BiH kako god može.

"Htjeli smo pokazati da želimo još bliže odnose i biti dobar prijatelj BiH", rekao je Grlić Radman.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније