Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 11. 2013. 12:55 >> 12:54

PILOT PREŽIVIO

Hrvatska: Srušio se avion iz Srbije

Avion “cesna 172” iz Srbije, u kom su se nalazile dvije osobe, srušio je jutros nedaleko od Pakraca, javljaju hrvatski mediji. Zasad poznato da je pilot preživio.

Avion je udario u brdo kod Pakraca prilikom pokušaja prinudnog slijetanja, a pilot je već uspostavio komunikaciju sa spasilačkim ekipama, saznaje B92.

Prema prvim informacijama, avion je registrovan u Srbiji pod oznakom YU-DPR, a vlasnik je kompanija "Gas aviation" iz Smederevske Palanke.

Avion je poletio iz Varaždina i trebalo je da se na isti aerodrom vrati nakon kružnog leta iznad Novske.

Kako piše "Index.hr", iz aviona je upućen poziv prije nego što je letjelica nestala sa radara. Dojava o nestanku aviona primljena je Županijskom centru Požega danas nešto poslije 10 sati.

Pozivajući se na svoja saznanja, portal navodi da je riječ o avionu tipa "cesna 172" iz Srbije u kojoj su se nalazile dvije osobe.

Nestanak aviona zabilježen je 8-9 milja južno od Pakraca iznad šume, a spasilačke ekipe upućene su na to mjesto kako bi započela potraga.

Prema navodima "Dnevnika.hr" radi se o terenu kontaminiranom zaostalim minskim napravama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније