Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 03. 2021. 07:28 >> 07:28
8

VUČIĆ SAOPŠTIO

Ne razumijem zašto je Kokeza odbio poligraf

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je saslušanje predsJednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze. Kaže da je dobio sve neophodne informacije.

"Ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumijem zašto čovjek u kojeg sam imao povjerenja je odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na deset pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da povjerujem", kazao je Vučić, prenio je beogradski Blic.

Čim neko ne ide na poligraf, kaže Vučić, to mu je vrlo čudno.

"Ja sam išao zbog gluposti na poligraf da pokažem narodu da ne lažem. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne vjerujem", rekao je Vučić.

On je dodao da očekuje da nadležni organi urade sve kako treba.

"Nijesam im na sjenku zgazio, ništa im nažao nijesam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko mi je žao zbog svega ovoga i koliko se loše osjećam valjda govori i moje večerašnje raspoloženje koje je mnogo gore nego što pokazujem, ali ne što sam uplašen, već zato što sam tužan", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније