Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Klix ]

13. 01. 2021. 07:46 >> 07:46
16

MESIĆ PISAO BAJDENU

"SAD i EU da pomognu da BiH profunkcioniše"

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Medić pisao je novoizabranom američkom predsjedniku Džou Bajdenu, predlažući da se kako bi Bosnu i Hercegovinu trebalo ustrojiti po građanskom, a ne nacionalnom principu.

"Poštovani gospodine izabrani predsjedniče, iako je moj mandat predsjednika Republike Hrvatske završio prije deset godina, još uvijek pratim događanja kako u regionu, tako i u svijetu. Drago mi je što vidim da će vaša buduća administracija posvećivati puno više pažnje Jugoistočnoj Evropi, a posebno Bosni i Hercegovini. Napokon", navodi se između ostalog u pismu.

U Mesićevom pismu navodi se želja da Sjedinjene Države i Evropska unija pomognu BiH "da profunkcioniše kao funkcionalna država".

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније