Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 01. 2021. 13:43 >> 13:43
2

U BANJA LUCI

Dodik nakon 16 dana izašao iz bolnice

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik otpušten je na kućno liječenje, nakon što je 16 dana proveo u Univerzitetsko-kliničkom centru u Banja Luci, gdje je liječen od infekcije koronavirusom.

Dodik je izjavio danas da je ovo bilo najtežnih 25 dana u njegovom životu i da je Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, referentna institucija u borbi protiv virusa korona.

"Važno je da se ljudi čuvaju i niko ne smije biti naivan i lakomislen kada je riječ o virusu korona. Osjećam se prilično dobro i vraćaću fizičku snagu kako bih nastavio poslove. Izražavam zahvalnost UKC-u i timovima ljekara iz Srbije, Slovenije i SAD i svima koji su pomagali pacijenima oboljelim od virusa korona", rekao je Dodik novinarima u Banja Luci.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik je nakon 16 dana borbe s oboljenjem COVID-19 u UKC-u Republike Srpske otpušten na kućno liječenje, a iskustva s javnosti podijelio je na konferenciji za medije koju je iskoristio i za nastavak stare politike.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније