Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 12. 2020. 11:40   >>  11:39 5

CRKVA POZIVA

Vlasnici da obrišu lažne naloge SPC

Pojavili se lažni nalozi Srpske pravoslavne crkve (SPC) na društvenim režama, a SPC je pozvala njihove vlasnike da ih odmah uklone.

Poziv je uslijedio nakon što se u posljednje vrijeme pojavilo više lažnih naloga koji se koriste imenom Srpske pravoslavne crkve i njenim grbom, zbog čega vjernici postavljaju pitanje da li ti nalozi pripadaju SPC, a s obzirom na stavove koji se na njima iznose, ali i razne ekonomske transakcije koje se putem tih naloga obavljaju.

U saopštenju koje je dostavljeno beogradskim medijima, SPC navodi i da vlasnici takvih naloga trebalo da ih obrišu i s obzirom da je riječ o djelatnosti koja spada u krivično djelo lažnog predstavljanja.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније