Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

10. 12. 2020. 08:05 >> 08:05

ZA PREDSJEDNIKA

Veselji nije obećao podršku Haradinaju

Vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije Kosova (DPK), Enver Hodžaj, izjavio je da sada već bivši lider te stranke, Kadri Veselji nije obećao Ramušu Haradinaju glasove svoje stranke za predsjednika i da oni neće podržati ni jednog kandidata za predsjednika ako to nije njihov predlog.

Da je kojim slučajem Veselji dao takvo obećanje, Hodžaj kaže da bi pitanje predsjednika Kosova bilo zatvorena tema, odnosno Haradinaj bi bio izabran.

"Istina je da Kadri Veseli nikada nije obećao Ramušu Haradinaju da bi mogao imati podršku DPK da postane predsjednik. Da je postojalo obećanje Veselija, uopšte ne bismo imali ovu temu. To bi bila zatvorena tema, jer odluke koje su u prošlosti donosili Kadri Veseli ili Hašim Tači, mi kao poslanici DPK nikada nijesmo dovodili u pitanje", kazao je Hodžaj za TV Klan Kosova.

Hodžaj je potvrdio da je planiran sastanak sa liderima vladajuće koalicije na dan kada je Kadri Veseli putovao u Hag, ali je dodao da bi tadašnji predsjednik DPK na tom imao isti stav kao i oni sada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније