Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Nova.rs ]

08. 12. 2020. 10:37 >> 12:43
1

BEOGRAD

Dječaka ubila struja iz punjača za telefon

Dječak (12) preminuo je juče nakon što ga je udarila struja u stanu na Voždovcu u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima, do tragedije je navodno došlo kada je pokušao da uključi punjač za mobilni telefon.

Otac Ognjena Ž. (12), koji je preminuo juče usljed strujnog udara u stanu na Voždovcu, svim silama pokušao je da spasi i oživi sina.

“Samo sam u jednom trenutku čula kako neko zapomaže. Otac stradalog dječaka se sa sinom u naručju spustio na drugi sprat zgrade i zapomagao i jaukao, bilo je strašno.. Vikao je: “što mene nije udarila, pomozite”. Odmah je iz stana izletio komšija, inače medicinski tehničar, i sat vremena su pokušavali da ožive mališana, ali mu nije bilo spasa”, kaže komšinica porodice za Nova.rs

Tehničar koji je oživljavao dječaka se u trenutku tragedije spremao za posao, kad se začuo stravične jauke oca.

Podsjetimo, tragedija se dogodila oko 18 sati, a za nastradalog dječaka Ognjena Z. svi imaju samo riječi hvale. Komšije i prijatelji navode da je bio dobar učenik i sportista FK Zmaj.

Sumnja se da je strujni udar nastupio prilikom uključivanja telefona ili kompjutera u struju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније