Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 10. 2013. 17:09 >> 17:11
1

NAKON 48 SATI

Sudija pustio Osmanija na slobodu

Ćazim Osmani pušten je danas iz pritvora nakon što se sinoć predao beogradskoj policiji koja je za njim raspisala potragu zbog sumnje da je nanio povrede podgoričanki Mandi Popović prošlog petka u hotelu "Zira" u Beogradu, pišu srpski mediji.

Kontroverzni albanski biznismen se tereti za nasilničko ponašanje i bilo mu je  određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

On se sinoć, u pratnji svog advokata Veljka Delibašića pojavio u zgradi Policijske uprave za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana. Saslušan je, određeno mu je zadržavanje, a odlukom sudije danas je pušten na slobodu, piše "Alo".

Prema prethodnom dogovoru sa njegovim advokatom, Ćazim je u ponedjeljak trebalo da se pojavi u policiskoj stanici Palilula, ali nije došao na zakazani  razgovor.

Ćazim je na saslušanju negirao da je bio nasilan prema Mandi Popović, kaže njegov advokat Veljko Delibašić.

 


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније