Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: 24 sata ]

18. 10. 2020. 07:07   >>  07:08

RANJENI HRVATSKI POLICAJAC

Preživio sam pakao, ali borac sam

Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) oglasio se iz bolnice nakon što je policija objavila snimak stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu u Zagrebu.

"Ranjen sam i boli me, ali borac sam koji se nikada neće predati, pogotovo zbog porodice i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam takođe stabilan uprkos hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavače ovakvog sumanutog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva neko koga vole", rekao je Fiuri za 24sata.hr.

Napadač, 22-godišnji Danijel Bezuk je na Markovom trgu u Zagrebu u ponjedeljak rano ujutru pucao u smjeru zgrade vlade i tom prilikom jedan policajac je zadobio teške povrerede, dok je drugi odgovorio na napad iz službenog pištolja.

Bezuk je nešto kasnije izvršio samoubistvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније