Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 10. 2013. 13:48 >> 13:47

ODLUKA SUDA

Vulina hapse ako se pojavi na Kosovu

Prema pisanju prištinskog dnevnika Koha ditore ministar bez portfelja zadužen za Kosovo Aleksandar Vulin od sinoć je osoba za kojom se traga i to prema odluci Okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici, a sve policijske stanice dobile su nalog za njegovo hapšenje.

Za njim se traga zbog krivičnog djela "neovlaštenog prelaska granice", a policija je obvezna uhapsiti Vulina ako ga primjeti na teritoriji Kosova, navodi Koha ditore, a prenosi Tanjug.
 
Izvor iz Javnog tužiteljstva izjavio je za prištinski dnevnik da je nalog za hapšenje sud proslijedio svim policijskim stanicama, te da tužiteljstvo očekuje da se nalog "sprovodi u trenutku kontakta s osumnjičenim".
       
Glavni tužilac u Kosovskoj Mitrovici Sućuri Sula rekao je da je prema dokazima ovo bio prvi slučaj Vulinovog ulaska na Kosovo neovlaštenim putem i da su poduzete sve zakonske mjere predviđene u takvim situacijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније