Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 10. 2013. 21:51 >> 21:54
7

"ER SRBIJA"

Prvi avion nosiće ime Novaka Đokovića

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla danas je predstavljen prvi avion Airbus A319 nove srpske nacionalne aviokompanije "Er Srbija". Prvi avion nosiće ime najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Teniser Novak Đoković proglašen je prvim poznatim Srbinom čije će ime biti dio serije "Živih legendi Srbije" koja će se pojaviti na novoj floti "Er Srbije".

"Srećan sam ako mogu da pomognem mojoj državi u naporu da, zajedno sa Etihadom, vrati ugled nacionalnoj aviokompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem letio kompanijom "Er Srbija", i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou. Želja mi je da "Er Srbija" ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije!", saopštio je Đoković.

"Er Srbija", nakon ukidanja "Jat Ervejsa" počinje sjutra zvanično da leti i to letom za Abu Dabi. Opsluživaće 30 destinacija sa matičnog aerodroma Nikola Tesla, u putničkom i teretnom saobraćaju. Preko Etihad i drugih međunarodnih partnera ponudiće i druge prekookeanske letove za Ameriku, Aziju i Australiju.

Nova srpska aviokompanija raspolaže flotom od 14 aviona, uključujući 10 Boinga 737-300 i 4 ATR-72s.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније