Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ rts.rs ]

01. 10. 2020. 10:03   >>  10:31 11

U BEOGRADU

Eksplodirao bojler, jedanaest povrijeđenih

Jedanaest osoba, među kojima i troje dece, povrijeđeno je kada je eksplodirao bojler u stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici.

Eksplozija, koja se dogodila jutros u 6.00 u Ulici Leposave Vujošević u stanu na trećem spratu, izazvala je i požar, koji se proširio i na četvrti sprat, prenosi RTS.

U Hitnoj pomoći je rečeno da su na lice mjesta upućene tri ekipe hitne pomoći, koje su prevezle povrijeđene u hitnu službu na Vojnomedicinsku akademiju.

Povrijeđena djeca prevezena su na Institut za majku i dete.

Prema riječima dežurnog dispečera Hitne pomoći, svi povrijeđeni su duže vrijeme bili izloženi gustom dimu i pored opekotina imaju i poteškoće sa disanjem.

Požar je ugašen i lokalizovan. Na teren je izašlo 19 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније