Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

27. 09. 2020. 07:24 >> 07:24
22

VULIN SMATRA

"Vučić treba da stvara Srpski svet"

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da se nada da su istiniti navodi bošnjačkih i crnogorskih medija da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stvara "Srpski svet", jer Srbi imaju pravo da budu politički jedinstven narod i da zajedno odlučuju o ključnim nacionalnim pitanjima.


"Posljednja optužba u bošnjačkim i montenegrinskim medijima je da Vučić stvara 'Srpski svet'. Vjerujem i nadam se da je optužba istinita, Vučić treba da stvara Srpski svet. Beograd mora da u sebi i oko sebe okupi sve Srbe, a predsjednik Srbije je predsjednik svih Srba", rekao je Vulin.

Vulin je kazao da Vučić "jeste predsjednik svih Srba" i da "zbog toga mogu samo da ga mrze", prenijelo je Ministarstvo odbrane Srbije.

"Dosta se Srbija pravdala što Srbi vjekovima žele da budu jedno. Srbi žele da su ujedinjeni i zbog te prirodne želje i potrebe nemaju ni kome ni zašto da se pravdaju", rekao je Vulin.

On je ocijenio da "teritorijalno ujedinjena Njemačka nije nikome problem, ali politički ujedinjeni Srbi jesu", i dodao da Srbi "nemaju jednu državu, ali mogu da imaju jednu politiku i jednu volju".

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније