Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Rts.rs ]

25. 09. 2020. 15:22   >>  15:22 7

KOD MALOG ZVORNIKA

Srušio se "Mig-21", poginula oba pilota

Avion "Mig 21" Vojske Srbije srušio se jutros oko 9.00 u rejonu sela Brasine kod Malog Zvornika. Poginula su oba pilota, prenosi RTS. Povrijeđen mještanin u čije dvorište je avion pao.

Ministarstvo odbrane Srbije navodi da je avion pao tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka. 

Avion se srušio jutros oko 9.00 u dvorište kuće u selu Brasini kod Malog Zvornika.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Šapcu, potvrdio je za Novosti da je bilo je riječi da se drugi pilot katapulirao, "ali da je, sasvim izvjesno, da su poginula oba pilota".

Za sada nema zvaničnih potvrda Ministarstva odbrane.

Povrijeđen je mještanin u čije dvorište je avion pao. On je prevezen u Opštu bolnicu u Loznici.

U bolnici su za RTS rekli da je muškarac (1961) ubrzo nakon pada aviona zbrinut u jedinici intenzivne njege i da je zadobio opekotine grudnog koša, glave i ruku, ali da je svjestan i orijentisan.

Osim opekotina, nema drugih povreda.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je avion "mig 21" koji se srušio pregledan jutros u skladu sa svim procedurama i da je nakon pregleda konstatovano da je ispravan i spreman za let.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније