Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 10. 2013. 14:00 >> 14:00
1

BIVŠI RADNIK

Ubio direktora, njegovog sina pa sebe

U pucnjavi, koja se dogodila oko podne u Mariboru, poginule su tri osobe, javili su slovenački mediji.

 

 

Tri su osobe izgubile život u pucnjavi koja se danas oko 12 sati dogodila u Mariboru. Policija je potvrdila da su pronašli tri mrtve osobe, a jedan od njih je bio ubica jer su pored njega pronašli pištolj, javilo je zagrebački "Večernji".

Slovenački mediji pišu da se dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo u prostorijama građevinskog preduzeća "Fossor". Navodno je nekadašnji poslovođa, koji je godinu dana bio na bolovanju, ušao u prostorije preduzeća i ubio direktora i njegovog sina pa je presudio i sebi. Sekretarica je uspjela da pobjegne iz kancelarije.

Preduzeće cijelu godinu ima blokirane račune, a prošlu godinu bilježilo je gubitak. Iz policije su saopštili da su ušli u kuću u Aljaževoj ulici u kojoj se dogodila pucnjava. U objektu su našli tri mrtve osobe.

Ulica je blokirana.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније