Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 10. 2013. 15:45 >> 15:45
2

BAHATI VOZAČ

Niš: Pucao, jer je sporo vozila

Nišlijka A. D. (35) ranjena je hicem iz pištolja u rame kada je na nju iz čista mira pucao bahati vozač na Bulevaru 12. februara u Nišu, kome je zasmetalo to što je ona vozila propisanom brzinom, pišu beogradski mediji.

 

Pokušaj ubistva, navodi list, desio se 18. oktobra na kružnom toku kod skretanja za civilni aerodrom „Konstantin Veliki“. Napadač, koji je vozio sivi „fijat stilo“, pobjegao je.

„Pošla sam automobilom oko 18 časova do supermarketa da djeci kupim večeru. Kada sam izlazila iz kružnog toka iza mene se stvorio “fijat” koji je dojurio ogromnom brzinom i koji je počeo da trubi. Prešla sam u desnu traku. Na pješačkom prelazu kod trafika, on me je pretekao. Sljedeća čega se sjećam je bol u ramenu i staklo od prozora u očima i ustima. Videla sam krv na ruci i shvatila sam da sam ranjena“, priča šokirana A. D.

Policajci kažu da je žena imala sreću jer je metak, ispaljen najvjerovatnije iz pištolja pogodio prvo u lajsnu prozora njenog automobila “tojota korola”, što ga je usporilo i promenilo mu putanju.

„Stalno mi se vraćaju slike užasa. Drhtim od pomisli šta je moglo da bude. Sa mnom u samouslugu obično pođu i moja maloljetna djeca. Pucao je direktno u mene, htio je da me ubije“, ističe A. D.

Policijska istraga je utvrdila da je, nepun minut prije nego što je pucao na A. D, bahati vozač “fijata” velikom brzinom uletio na obližnju gasnu stanicu na Bulevaru 12. februara koja ne radi, iznad kružnog toka u pravcu Beograda.

Policija ima snimak automobila sa sigurnosnih kamera.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније