Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 10. 2013. 09:41 >> 10:06
1

ZAVRŠNA FAZA

Kosovo: Otvaranje autoputa krajem novembra

Premijer Kosova Hašim Tači, zajedno sa ministrom infrastrukture Fehmijem Mujotom, obišao je radove na segmentu 9 autoputa "Ibrahim Rugova".

 

 

Premijer je od zvaničnika kompanije Bechtel&Enka informisan o toku radova na tom dijelu puta, kao i o svim fazama projekta izgradnje nacionalnog puta.

“Ovo što danas vidimo je zaista jedno čudo za novo Kosovo, ovo je projekat evropskog Kosova i linije koju pravimo autoputem su linije koje razdvajaju period nerazvijenosti od perioda modernizacije evropskog Kosova, koje gradimo”, kazao je Tači.

Kosovski premijer je čestitao svim građanima na tako, kako je kazao, veličanstvenom projektu.

“Svi radovi su u završnoj fazi, dok se puštanje puta očekuje za 25. ili 26. novembra ove godine”, kazao je premijer novinarima.

On je dodao da se izgradnja autoputa Vrmnica-Merdare, nastavlja izgradnjom autoputa Priština - Skoplje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније