Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 10. 2013. 23:18   >>  23:18 1

CILJ

Vučić: Srbija u EU do 2020. godine

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je cilj te stranke da Srbija postane član EU 2020. godine i da će taj cilj biti i ostvaren.

"Mi ne krijemo da je naš cilj da Srbija 2020. postane član EU i mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate, za razliku od drugih, kada kažemo da ćemo taj zadatak da ostvarimo da je to sigurno", rekao je Vučić na obilježavanju pet godina od osnivanja stranke u Beogradu.

 

 

Vučić je kazao da će korupcija biti satrta da ne bi samljela Srbiju, a da je nužno "odricanje i promjena metoda borbe oko Kosova i nezaposlenosti".

"U suprotnom dubina ekonomske krize akumulirane u posljednjih 10 godina proizvela bi nesagledivu političku krizu, gubitak povjerenja u institucije i političku elitu i vlast bi se razlila ulicama", rekao je Vučić u Beogradskoj areni.

"Postavili smo jednačinu po kojoj ćemo satrti korupciju ili će korupcija samljeti sve nas. Građani nam vjeruju da je nužno odricanje i promjena metoda borbe i oko Kosova i oko nezaposlenosti", rekao je Vučić.

 

Nikolić:Žrtvovanje za Srbiju

 

Predsjednik Srbije, osnivač i bivši lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je da ta stranka od svojih članova i simpatizera traži žrtvovanje za dobrobit Srbije, istakavši da će im prosperitet države biti najveća nagrada. 

Nikolić je, na proslavi petogodišnjice osnivanja SNS, nekima u stranci zamjerio na tome što su se "sklonili u hladovinu" i borbu za svoj ponos prepustili nekolicini -Aleksandru Vučiću prije svih. 

Prema njegovim riječima, SNS je za nešto više od godinu dana pokazala da je moguće ostvariti konkretne rezultate. 

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da ne postoji rivalitet između njega i "njegovog političkog oca" Tomislava Nikolića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније