Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila: R.B. ]

09. 08. 2020. 13:30   >>  13:33 5

GUŽVE NA PUTEVIMA

Oko milion turista u Hrvatskoj

Drugi udarni turistički vikend u subotu je na puteve Slovenije i Hrvatske donio gužve, piše danas zagrebački "Jutarnji list".

Po podacima "Hrvatskih autocesta", u petak je na naplatnoj stanici Lučko na auto-put ušlo 37.601 vozilo, što je samo 7,5 odsto manje nego na istog dana prošle godine.

Ovi podaci, piše Hina, potvrđuju ranije prognoze Turističke organizacije da bi ovog vikenda u Hrvatskoj moglo biti oko milion turista.

Kolone vozila s turistima iz Njemačke, Austrije, Češke, koji su krenuli prema Hrvatskoj formirale su u subotu već u Austriji, pred ulazom u tunel Karavanke u smjeru ka Sloveniji.

Na tom dijelu puta je u jednom trenutku kolona automobila bila je dugačka 16 kilometara. Zbog velikog broja vozila povremeno je zaustavljan prolazak kroz tunel.

U subotu popodne na više dionica auto-puta Zagreb-Split vozilo se usporeno zbog gustog saobraćaja.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније