Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

25. 07. 2020. 10:16 >> 10:15

PROŠLE NOĆI

Jako nevrijeme pogodilo Hrvatsku, najteže u Zagrebu

Jako nevrijeme s kišom i vjetrom koje je od petka uveče zahvatilo veći dio Hrvatske, izazvalo je mnogobrojne intervencije za otklanjanje štete, a u Zagrebu je jedan 53-godišnji vatrogasac pritom umro, javila je agencija Hina.

 

Na području Rijeke, Opatije, Crikvenice i ostrva Krka i Cresa uklanjaju se popadala stabala i granje, ispumpavaa voda iz prizemlja i podruma, popravljaju se krovovi i čiste ulice i putevi.

Na tome je do jutros radilo 29 vatrogasaca s 10 vatrogasnih vozila.

Na području Zagrebačke županije je bilo 15 tehničkih vatrogasnih intervencija, mahom ispumpavanja vode iz objekata, čišćenja odvodnih kanala i uklanjanja stabala i granja. 

Na tome je radilo 47 vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila.

Na području Varaždina je bilo deset intervencija radi uklanjanja stabala i granja i ispumpavanja vode, a na području Kutine i Lipovljana šest.

U Gradu Zagrebu je zabilježeno više do 100 tehničkih vatrogasnih intervencija. U ispumpavanju vode iz mnogobrojnih objekata i podvožnjaka, čišćenju odvodnih kanala i kolovoza i uklanjanju stabla sa saobraćajnica sudjelovali su i vatrogasna služba Zagreba i sva dobrovoljna vatrogasna društva s područja cijelog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније